За нас

За нас2019-02-24T11:47:36+00:00

За Нас

Ние сме екип от млади, позитивни и изключително енергични дами, които обичат да творят и да даряват околните с радост.
Обожаваме работата си и това което правим и го правим с много любов и грижа към клиента. Екипът ни от организатори и водещи съчетава в себе си професионализъм, добро отношение и грижа за клиента и именно това ни прави различни.

Колкото повече искате, толкова повече ще получавате при нас!

Запознайте се с……..

Сибила Гешева
Сибила Гешеваводещ и организатор
Сибила е водеща на изнесени ритуали, сватбени тържества, коледни и новогодишни партита, юбилеи, абитуриентски и семейни балове и други официални церемонии. Водеща е в радио ENERGY и времето ѝ в ефир е всеки делничен ден между 10 и 14ч („NRJ @work“). Запазените ѝ марки са усмивката и прекрасният глас, облечен в песни, с които изненадва гостите на воденото от нея събитие. За своите 5 години като водеща на официални събития тя продължава да твори различното във всяко едно от тях. Обича да експериментира и да превръща написания от самата нея сценарий в едно наистина различно изживяване. Самата тя винаги се стреми да дава най-доброто от себе си и да и реализира на всеки ангажимент на високо професионално ниво.
Биляна Цанева
Биляна Цанева водещ и организатор
Биляна Цанева е един от хората, с които с радост бихте работили. Тя е човек, който влага душа и сърце във всяко нещо, което прави и винаги го прави с любов. А що се касае до работата и, тя просто е отдадена на нея, защото е призвана да я върши.
Завършила е Мениджмънт и Управление в ТУ София и магистратура в Politecnico di Milano в Италия. Говори перфекто Английски и владее на много добро ниво испански, сръбски и италиански. Вече повече от 10 години се занимава с организиране на събития от всякакво естество,както в България, така и в чужбина. Работата и като организатор и ПР агент започва преди 11 години в най-голямата студентска организация в Европа, след което тя разбира че нейната страст е именно това- да организира събития, да радва хората и да дарява усмивки всички околни.
През 2014г. създава своя собствена марка- Сватбена агенция Алегрия, която с течение на времето започна да се разраства и именно така се появи Alegria Events and Entertainment. От тогава насам тя активно се занимава с организирането и воденето на сватби и корпоративни събития.
Обожава работата си и се чувствам призвана да правя именно това- да нося радост да околните и да им помагам да организират мечтаните от тях събития.
Леда Терзийска
Леда ТерзийскаОрганизатор
Леда Нестори работи вече 5 години като организатор на различни видове събития, семинари и конференции.Завършва специалност Туризъм в СУ, след което започва да работи за големи хотелски вериги в страната, където натрупва много богат опит в работата с клиенти и организирането на събития. Ръководенето на различни проекти, работата с хора и комуникацията са нейната най-голяма страст. Всяка идея, желание и изискване на хората е предизвикателство за нея, с което тя винаги се залавя с усмивка на лице. Педантичност, професионализъм, усърдност, мотивация и желание за работа са нейните най-отличителни качества и именно заради тях, работата и е високо оценявана от колеги и клиенти. Нейната отдаденост към работата, както и желанието да създава усмивки по лицата на хората, я свързва с всички колеги от екипа на Алегрия. Затова и всяко събитие организирано от нея е един успешен проект.
Your Content Goes HereYour Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes HereYour Content Goes Here
Your Content Goes Here